Verkoop via Instagram

Via de hoogtepunten (highlighs) ‘TE KOOP’ op onze Instagrampagina @Het_Tweede_Deel verkopen wij een groot deel van onze spullen. Op dit moment staan er al een paar honderd leuke schatten online èn dit worden er elke dag meer! Dit is hoe het werkt:

  • Klik op de highligts / hoogtepunten genaamd ‘TE KOOP’ om alle spullen te zien die we online aanbieden.
  • Zoek een of meerdere schatten die je graag wilt kopen.
  • Reageer via een DM-bericht óf reageer in de comments. Ook kun je een mailtje sturen naar info@hettweededeel.nl
  • Via de chat kijken we wat de totaalprijs is en wat de eventuele verzendkosten zijn. Normaal gesproken is dit €5,75 voor normale pakketjes tot 10kg.
  • Als er akkoord is gegeven voor een verkoop kan er betaald worden. Dit is het makkelijkst via een Tikkie betaalverzoek, maar het bedrag mag ook overgemaakt worden naar onze bankrekening of betaald worden via PayPal.
  • Als de betaling geslaagd is ontvangen we graag uw adresgegevens en e-mailadres (voor de track & trace code). Deze gegevens zullen alleen gebruikt worden voor het verzenden van het pakket.
  • De koop is nu rond en binnen 1 á 2 werkdagen zal de bestelling bezorgd worden.

Verdeel de verzendkosten door te sparen
Soms kan het zijn dat je iets leuks ziet, bijvoorbeeld een vaas ziet voor €5,- en dat het opsturen eigenlijk de verzendkosten niet waard zijn. In dit geval kun je ook sparen en de verzendkosten verspreiden. Bij de verkoop wordt dan voor het product betaald, maar nog niet voor de verzendkosten. Deze kunnen later worden betaald wanneer je bijvoorbeeld nóg iets leuks hebt gezien. Zo kun je de verzendkosten dus delen. Mocht het achteraf zijn dat je toch niks leuks, hebt gevonden dan kunnen we natuurlijk altijd nog alleen de vaas opsturen.

Achteruit zetten
Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je iets gezien hebt op Instagram dat je graag wilt hebben, maar dat opsturen een beetje onzin is omdat je bijvoorbeeld in de buurt woont. Dan is het ook geen probleem om iets achteruit te laten zetten. Je betaald dan via een Tikkie betaalverzoek alleen voor het product en niet voor de verzendkosten.