0
Your Cart

Algemene voorwaarden

Wanneer je een bestelling plaatst en de algemene voorwaarden aanvinkt geef je akkoord op onderstaande voorwaarden.
Alle genoemde bedragen zijn exclusief bezorgkosten. Deze worden later tijdens het afrekenen berekend.
Artikelen die gekocht worden via de webshop van Het Tweede Deel verkeren in vintage staat. Dit wil zeggen dat de gekochte items gebruikssporen kunnen hebben die door de jaren ontstaan zijn. Mochten er bijzondere beschadigingen zijn, dan zal dit altijd vermeld worden in de beschrijving van het artikel.

Verzenden:
Heb je een item in de webshop gekocht? Deze zal per pakketpost verstuurd worden via PostNL of DHL. De track & trace zal na de aankoop binnen 24 uur gemaild worden. Bestellingen zullen maximaal binnen 5 werkdagen bezorgd worden. De bezorgkosten voor normale pakket zijn €5,95. Aankopen mogen ook tijdens openingstijden afgehaald worden in Het Tweede Deel. Om gebruik te maken van deze optie dien je tijdens het afrekenen de knop ‘afhalen in de winkel’ aan te klikken.

IBAN bankrekingnummer : NL680190490438
T.n.v. Ravedans
Onder vermelding van: Order nummer en product omschrijving.

*Ravedans is de merknaam waar Het Tweede Deel onder valt.

Retourneren:
Niet tevreden over een gekocht item uit de webshop? Deze kan tijdens openingstijden binnen 14 dagen na de aankoop gratis geretourneerd worden in onze winkel aan de Oshaarseweg 3, 7932PW in Echten. Iets per pakketpost retoursturen kan natuurlijk ook. Let op: Retourneren na 14 dagen na de aankoop is niet meer mogelijk en de verzendkosten zijn hierbij voor de koper. Lukt het niet om een pakket retour te sturen, neem dan even contact op via info@hettweededeel.nl. Retourpakket mogen verstuurd worden naar:
Het Tweede Deel, Oshaarseweg 3, 7932PW, Echten, Drenthe.

Het Tweede Deel behoudt het recht om retouren te weigeren of om slechts een gedeelte van het bedrag te vergoeden indien het vermoeden bestaat dat de producten door de klant of derden zijn gebruikt of beschadigd.